NOTÍCIES

31 FAM a l'Antiga Fàbrica Damm


El passat 10 de gener 31 FAM va estar al festival de Rap & Trap,organitzat per Grup Enderrock, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.
Van actuar-hi també artistes com Lil Dami, Flashy Ice Cream o Oques Grasses. Veient tot el bon feedback que van rebre, 31 FAM i Starley Cooper van voler rememorar aquella nit fent un ''aftermovie''.

31 FAM i Ayax & Prok

Encara estic una mica sorpresa perquè fa uns dies s'estrenava un nou programa de radio de Catalunya Ràdio , Casa Babylon, on en una mateixa llista de reproducció dels 40 millor èxits del moment, apareixa 31 FAM i Ayax& Prok, dos escenes contràries pero que están triomfant molt. Veure a 31 al nivell de Ayax&Prok és un gran plaer pels fans dels dos grups. I parlo des de el saber.

Lil Dami, Emotional Goku i Kid Pi

Dins el disc de Lil Dami ens trobem les mil maravelles, però un dels millors temes és Nach on col·labora amb Kid Pi i la Emotional Goku. És un tema amb un rere fons bastant hipotètic on constrasten el cantant Nach amb tot el que es fa per amor.

Gran tema,col·laboració i àlbum d'en Dami

Possible data pel nou àlbum?

Recentment, 31 FAM está arrasant allá on vagi amb la seva música, però el públic ja está demanant, i amb raó, nous temes o el llançament del seu àlbum. 31 FAM no s'ha pronunciat gaire enaquest tema però ens han avançat que probablement cap al Febrer coses noves sortiran a la llum. Morint de ganesss!

Nova colaboració de

Las Jotas i Bandam

El dia 24 de Gener, va sortir un nou tema de Las Jotas juntament amb Bandam,integrant del grup. Titulat Tu amiga i produit per Daax Music, és un tema amb molt de ritme i que en un dia va arribar a les 2.000 visualitzacions.
31 FAM BASEDATA
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar